Å miste noen som alltid var der

I  januar måtte vi avlive vår kjære Dina. Hun ble 13 år, så hun var en gammel dame. 

Dina var mye syk, hun var inn og ut i narkose en periode. I 2016 ble hun bare verre å verre og det var skikkelig vondt å se på.                                                          

Hun var en veldig glad og fornøyd hund som alltid gjorde dagen litt bedre. Jeg var 9 år da vi fikk henne så jeg har har vokst med henne, hun har alltid vært der. 

Hun hadde en helt spesiell personlighet som alle beundret, hun visste hva hun ville for å si det sånn. 

I slutten mistet hun helt hørselen og beina sviktet, hun hadde ikke nok muskler lenger til å holde seg oppe da hun gikk.  Det var så vondt å se.

Det er mange som tenker at det er jo bare en hund, ja det er en hund, men hun var et familiemedlem som sto oss så nært. Hun fikk så mye kos og oppmerksomhet hver dag, sikkert litt for mye kos også av og til. 

Jeg savner henne så utrolig mye, og tenker på henne hele tiden. Vi var heldigvis forberedt på at vi måtte avlive henne så det kom ikke brått på, men det var skikkelig tungt å vite hva hun snart skulle.

Det var jeg og mamma som var med henne til dyrelegen da det skulle skje, hun sovnet stille inn i fanget mitt etter å ha fått sprøyten. Det var så rart, at hun plutselig var borte, og det tok meg lang tid for å innse at hun faktisk ikke var der lenger. 

Alltid når jeg kom hjem kom hun å tok meg imot, hun var alltid der. 

Alle som har hatt en hund vet hvor vanskelig det er å miste den. 

Hun sov alltid med en av oss i sengen, av og til måtte jeg bære henne opp til mamma for hun snorket sånn at jeg ikke fikk sove... haha! Sjarmtroll ♥

Hun vil aldri bli glemt! 

 

#Mops #Hund #Kjæledyr #Familie #Død #Trist #Savn
 

 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

charlottecgilje

charlottecgilje

22, Randaberg

Kategorier

Arkiv

hits